Ik voer ook mijn praktijk uit, op alle afdelingen in het AMC.

Patiënten die al enige tijd in het ziekenhuis liggen en hun voeten op dat moment extra zorg nodig hebben, kunnen met mij een afspraak maken. De afspraak kan worden gemaakt via de verpleging of familie. Hoe mooi is het dat ik ook deze mensen mag helpen…

                                                                                                                          

amccor2AMSTA logo           

 

Bij Cordaan en AMSTA werk ik al weer een paar jaar met veel plezier. Hierbij gaat het voornamelijk om de oudere en dementerende mensen. Ook al krijgen deze mensen in deze huizen de beste zorg, voor de voeten is er toch een speciale zorg nodig van een pedicure.

Zoekt u een pedicure voor uw moeder, vader of een ander dierbaarfamilielid die in een tehuis is geplaatst, neem gerust contact met mij op.         

 

 


 

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *